Basic Grey Lemonade

Här kommer 2 Dt alster som jag skapat med en av de nya serierna från Basic Grey, Lemonade.
Båda serierna är urläckra, den ena, June Bug lite mer färgglad och den andra, Lemonade har lite mildare färger.
Till serierna finns jättehäftiga edge papper eller doily paper som de kallas! De har små hål på hela pappret (när jag först såg dem på bild trodde jag att pappret hade små vita prickar !!!)
Mycket fina att använda som bakgrundspapper. Här har jag skapat en Lo med just ett doily paper som bakgrundspapper:Jag har satt ett enfärgat limegrönt BG papper bakom det mörkrosa doliy pappret.
Sedan har jag rivit papper från Cabbage Rose och Strawberry Patch och satt bakom fotot och dekorerat med lite swirls, YouDo och Prima blommor. De allra största blommorna är från en gammal Prima kollektion och är från mina egna gömmor.Runt fotot har jag virat limegrönt smalt organzaband som finns att köpa i shopen i metervara (visas dock ej i webshopen men skriv i meddelande rutan om du vill köpa, kostar 3 kr/meter)
journaling har jag skrivit på rosa CS som jag stämplat från en Maya Road clearstamp.

Sen var jag ju bara tvungen att göra ett kort av dessa ljuvliga sommarpapper:
Framsidan:Halvt öppen:Insidan:Alla papperna kommer från Lemonade serien och till alla er som är kortmakare: Ni har väl inte missat BG:s härliga paper pads kollektion som består av 15 X 15 cm stora papper, hela serien med 4 papper av varje. Perfekt till dig som bara skapar kort!!!Stämpelmotivet är en Sugar Nelliestämpel som jag har färglagt med Copics pennor. Just nu kan du köpa 10 st Copics för 300 kr (normalpris 35 kr/st) så skynda er och passa på!
Kolla in inlägget längre ner som handlar om Copics. Där finns en länk med många tips på hur du använder Copics pennor.

Hoppas ni har blivit inspirerade till att skapa lite sommaralster med dessa härliga papper och tillbehör!

Kramar från Christel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0