Södermanländsk pysselträff

Grodans Scrapgarden räcker vida över Sverige! I helgen som var så ordnade jag och och min bästa vän en pysselträff i sörmländska Ärla utanför Eskilstuna. Vi blev till sist 22 tjejer som pysslade, skrattade, tävlade, åt god mat, fikade mumsigt och bara hade en helt underbar dag! Lucienne var så snäll att hon sponsrade oss med lite priser och även startkit till några färska pysslingar. Jag är ganska säker på att de trillade ner i scrapträsket. :) Deras kit bestod generöst nog av cardstock, mönstrade papper, bling, chalk, rosor och band.

Malin/Lillpiga och Maria, träffens värdinnor.


Lugnet före stormen, vi har bänkat oss och väntar på våra vänner. Och har man träff på hemmaplan, då FÅR man ta med sig varsin mappvagn. ;)


Flitens lampa lyser, skratten haglar och kreativiteten står högt i tak!
De underbara layouterna som skapades efter en skiss. Vinnaren blev Vårsol och fick ett presentkort hos Grodans.
Andra tävlingen var att altra en ask, vinnaren blev den vackra asken som det står Frön på. Även här fick vinnaren ett presentkort. Och vet ni, det blev samma tjej som vann bägge tävlingarna så hon tog en Grand Slam! :)


Efter att ha pysslat mellan kl.09-23 så var vi lite möra i både kropp och själ. Lokalen städades och vi avlade ett löfte om att snart ha en ny träff, för visst är det underbart roligt att få sitta en hel dag och bara köra ett riktigt pysselmaraton? :)

Tack till Lucienne och Grodans som så generöst sponsrade oss!

Malin ~ Lillpiga

Kommentarer
Postat av: Lucienne

Härligt att se så många glada scrappare. Grodans i Ärla, me like it...........

Lucienne

2010-02-05 @ 06:23:39
Postat av: Lucienne

Glömde juu... FINA alster. Grattis till vinnaren.

2010-02-05 @ 06:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0