Maja Design Vintertid

Mitt Dt uppdrag i januari var att skapa med Maja Design Vintertid serien. Jag fick också ett clearalbum i form av Tags med i paketet.
WOW! Dessa underbara papper. Jag har länge letat efter några passande vinterpapper åt mina Sälen foton så gissa om jag blev glad när Maja Design kom med denna serien!!!

Att skapa ett clearalbum kräver alltid lite tanke innan. Oftast måste man planera 2 sidor i taget för att det ska se snyggt ut.
Så här blev mitt lilla album:På framsidan har jag gjort ett litet fönster så att fotot på sida 2 syns igenom. SÄLEN bokstäverna är från BG stickersark och är väldigt användbart om man inte orkar stansa ut bokstäver. Dessutom tycker jag att det är lättare att få det att se snyggt ut om bokstäverna redan har klister på baksidan, speciellt när man ska klistra dem i ett clearalbum.Här har jag "duttat" lite vit akrylfär runt kanterna för att få det lite extra vintrigt! Snöflingan är från Melissa Frances och finns såklart hos Grodans!


Till Maja Design Vintertid serien finns ett klippark med bla. tag och dem har jag använt till att skriva journaling på. Här sticker en tag ner bakom fotot.På baksidan av albumet har jag också gjort ett litet fönster med vit spets runt. vingarna är från Melissa Frances.
Allt material som jag använt hittar du hos Grodans!

Det blev lite papper över så jag kunde inte låta bli att göra en Lo också!
Så här blev den:På denna Lo har jag satt ihop 2 mönsterark, rivit upp framsidan i en rund ring och fäst vit fast spets. Sedan har jag använt en mönstersax runt Lo:n och gjort hål med tången. Jag tycker man ofta glömmer bort mönstersaxarna och tycker att de behöver dammas av lite!!! Så fram med dem och låt er inspireras!
Snögubben finns på klipparket. HÄRLIGA bokstäverna är från BG stickersark och VINTER är skrivit med QK Washington.Jag gillar att leka lite med kanterna på fotona. Här har jag dragit lite med saxen och satt på glitterlim. Det ser lite snöigt ut!!!

Det var allt från mig idag!

Många scrappiga kramar
från Christel

Måndag 29/12 annorlunda öppettid/ fortsättning på Rean

Hejsan,

idag har Grodans öppet mellan 13.00-17.00

Passa på att titta in och se vilka fina erbjudande som finns i den fysiska butiken.

Har ni sett i föregående inlägg vilka fina LOs LenaS har skapat ur Majas Vintertid.... sååå fiiina.

Kramisar,
Lucienne

Maja design - Vintertid

Jag har fått leka lite med dessa underbara papprena Vintertid från Maja design som du hittar i Grodans butik. De är så himla lättscrappade och scrappar sig själva nästan ;o)
/LenaS


Papprena, blommorna, bandet, stickles, BG alfabetssticker och fluidchalk hittar ni hos GrodansPapprena (bortsett kollegieblockpappret som jag använde en mall till som jag ritade av på vanligt kollegieblockspapper och chalkade & streckade kanterna på), organzabanden, fluidchalken och stickles glitterlim finner ni hos Grodans

Lördagen 27/12 fynda i den fysiska butiken

Imorron lördagen 27/12 i den fysiska butiken,

50% Rabatt på alla 12x12 mönstrade papper ( gäller ej hela serier priser, som Höstpromenad osv.)

50% rabatt på alla julgrejor

30%b rabatt på övriga varor (gäller ej Quickutz,Revolution, Slice produkter och röda priser)


Hjärtligt välkommen att fynda.


CRATE-papper

Idag har jag skapat två LO med Crate-papper, dessa underbara papper i jordnära färger finns såklart i butiken.


Kramisar Pia

Öppettider julhelgen och 20% Rabatt

Måndag 22/12 OBS! 13.00-17.00
Tisdag   23/12 STÄNGT
Onsdag 24/12 STÄNGT
Lördag   27/12 10.00-14.00

Måndag 29/12 OBS! 13.00-17.00
Tisdag   30/12 STÄNGT
Onsdag 31/12 STÄNGT

OBS! dessa tider gäller Fysiska Butiken, Webshoppen fungerar som vanligt dygnet runt, dock begränsat service under Julafton och Juldagen samt Nyårsafton och Nyårsdagen.

Jultags skapat av QK Dollar BinsÄr det någon som har missat QK Dollar bins så se hit!

Förutom diesen så finns det tags och små stämplar, allt för 15 kr/st. Kanonpris! Och du hittar dem hos
Grodans Scrapgarden.

Dessa dies var jätteroliga att skapa med.  De är små och passar jättebra att dekorera tags med.
Här nedan ser ni vad jag har skapat. Det var lika roligt att göra dessa tags som att göra ATC kort. Spillpapperna kom verkligen till användning!

Det ska bli så kul att dekorera mina julklappar med dessa tags!

God Jul på er alla!

QK Dollar bin tags

När Quickutz hade sin julrelease så släppte de dessa söta tags som säljs i tvåpacke (de är alltså färdigutstansade), antingen små minikort med en folder eller så är det tags med sydd kant och med ett brett papperband runt om och så här vart mina, det är ett bra sätt att bli av med lite spillpapper och udda  dekorationer.

Detta är de små kortden med tillhörande foldrar, det med en stor snöstjärna på har Ronja gjort.

Och så här ser tagsen ut, kul att göra lite annat mellan varven och eftersom de går ganska fort att dekorera var det jättekul att varva mellan LOerna....

/LenaS

DT kort

Här kommer ett Grattis kort gjort med basic greys Monarch Urban Prairie serie även stämplarna kommer ifrån denna underbart läckra serie.
 

Var riktigt kul att göra ett icke julkort.

Allt som ni ser på kortet hittar ni i shoppen.

//Linda

Kolla in de nya Crate i butiken

Kolla in dessa läckerheterna som nu landat i butiken:

Lime Crate paper  Poppy Seed Crate paper  Orchard Crate  Tangerine Crate  Straw Crate  Citrus Crate paper  Lemon Crate paper  Brown suger Crate paper  Lemon Glitter Border Crate paper  Lemon Glitter diecut Crate paper 

Temperance Crate paper  Fortitude Crate paper  Virture Crate paper  Vigilance Crate paper  Discretion Crate paper  Consideration Crate paper  Hope Diecut Crate paper  Charity Diecut Crate paper  Glitter BordersGlitter diecut Crate paper 

Julkortsinspiration

Ja, som ni säkert ha läst så är det redan REA på Grodan,
så ni som inte har fixat julkorten än, in i shoppen och handla!!

Här kommer lite inspiration! Ursäkta bildkvaliteten, men jag har en billig digitalkamera och klockan är môrkt när jag kommer hem....
50 % rabatt på julen hos Grodans!

Vi startar julrean nu, det är 50% på allt i julkategorin, både på papper och dekorationer, ni hittar dem under tema -jul i webbutiken så skynda och fynda!!

Ribbon stripe Little Yellow Bicycle     ST.Nicholas`Sleigh Little Yellow Bicycle    Lace Medallion Little Yellow Bicycle    Red Floral Little Yellow Bicycle  Snowfall Little Yellow Bicycle

Merry Happy Wassail     French Hens Wassail    Snow Storm Wassail    Artful Collage Leaves   Endast Tomten

Grattis HannaP till november månadsvinst!

Duktiga HannaP blev vinnare i båda korttävlingen och LO tävlingen.

Hanna gjorde detta kort efter Lenas skiss som visas Nedan:


Hannas kort:


Och så Christels LOs utmaning:
Du ska scraplifta min Lo: DREAMER Hoppas där är något som du blir inspirerad av och vill lifta! Det kan vara titeln, upplägget, färgerna m.m Skriv vad du har blivit inspirerad av!
Här kommer den:


Och HannaPs vackra tolkning:Vill ni se flera av de vackra alsterna som deltog i tävlingen, bli medlem på Grodans forum.

Grattis åter igen! ///Grodans Glada Gäng och Lucienne


Viktigt: Idag verkar det som att Grodans forum har haft lite problem, supporten är medveten om detta och arbetet pågår..

Ny info: Nu skall allt vara fixat. Men om ni inte kommer in eller så maila på denna adressen:
info@grodansscrapgarden.egetforum.seTävlingskitet

Här kommer ännu ett exempel på hur det går att använda tävlingskitet i Decembermånad!

För mig som älskar brunt är detta kitet bara helt underbart.
Stämpel och förlåt är privata, resten är ifrån kitet

Photobucket

//Linda

Tävlingkit finns att köpa!

7:) Nu är det jul igen..... Ja, julen närmar sig med stormsteg och alla har vi massor med julbestyr. Ibland kan det bli FÖR mkt med JUL 1:lolo:
Därför har vi valt att December månadstävling INTE ska handla om jul alls!
Denna gången ska vi testa med ett tävlingskit!!!!!
Du köper det i webshopen för endast 89 kr skickas till dig fraktfritt om du bara beställer kitet.Kitet ser ut så här:
Tävlingskit.jpg
Reglerna: gör en LO och/eller 1 kort där minst 2 mönstrade papper och minst två dekorationer finns med från kitet Du får gärna lägga till fler grejor om du vill. Ladda upp ditt bidrag i Grodans forum: http://www.grodansscrapgarden.egetforum.se/forum/index.php, ladda upp bidraget i tråden där det står månadstävling för december. Senast 18 december kl. 23.59 Priserna en julklapp och ett presentkort till butiken på 150 kr. Bifogade dekorationer kan vara avvikande, dock alla är från Papperie Moccha.

Och jag kan tipsa om att julklappen är jättefin :wow:

Skynda er att köpa kitet då det finns i begränsad upplaga!

Hoppas ni är tävlingssugna!!!Här kommer lite inspiration ifrån Christel. Hon har gjort ett kort med materialet från tävlingskitet:

Som en extra touch så har Christel sprayat kortet med mist copper som nu finns att köpa i shoppen.


Julkramar från GGG // Grodans Glada Gäng!
 

DT LO ifrån Linda

Nu var det länge sen jag visade något här på bloggen men jag har varit bortrest under en längre period.

Mitt första DT paket efter frånvaron visade sig vara Clear Paintables Prima samt Pulse card stock Tagged och Pulse Card Stock Pulse ifrån samma företag!

Dessa papper väcker verkligen känslan av 80 talet hos mig och jag ville gärna använda mig av starka och glada färger i min LO.

Jag har använt mig av Copic ciao för att färlägga Clear Paintables Prima och jag måste säga att jag blev riktigt  nöjd med resultatet. Stämplara är privata, VÅR är utstansad med Chemistry och BIL med studio klassik. Bil har även fått glossy över sig. Jag vet inte om det syns men jag har skrivit med längst kanten av det rosa pappret.

LO:n handlar om "vår bil", en bil som inte är min men som jag ändå tänker på som min. Det är mina föräldras och vid tillfället var vi på väg ner till Spanien och hade rastat vid en vägkrog i tyskland strax utanför Hannover.

Nu ska jag sluta babbla och visa er mitt alster. Bilderna är självklart klickbara.Linda A

Och sist men inte minst glöm inte bort att hålla koll på bloggen och i forumet för adventsdragningen!

Adventskalender 1/12

vinnaren av första dragningen i Grodans adventskalender är NR: 7

välkommen att hämta din vinst.

Kramar, Lucienne

Adventskalender i fysiska butiken och erbjudande....

Hallo,

idag börjar vi med en trevlig adventskalender i Grodans fysiska butik.
1 lott för varje hundralapp ni handlar( ej workshopavgift)
Varje dag en dragning, lotter som ej får vinst aktuell dag sparas till dagarna som det inte är öppet i butiken.


Vecka 49:

 30% RABATT på alla mönstrade papper, gäller ej paperpads 6*6.


 20% RABATT på Jolly QK, underbara julgiftset.så länge lagret räcker.

               Rabatter dras manuellt i efterhand.( ej retroaktivt)


Rosa QK.tång NU endast 599kr.


Ni vet väl att Grodans skickar ut alla pappersvaror i en skyddande kartong, så inga krökta papper, även om du bara köper några stycken. 

Kramar, från Lucienne


RSS 2.0