Gästdesigner Tezzan, fick Maja Designs Sommar serien.....

Så här skrev Tezzan:

Hej!
 
Nu är jag klar med scrappandet. Det blev inte en utan hela tre layouter. Eftersom jag inte är så förtjust i att skapa med färgad cardstock har jag använt några egna som bakgrund till alla tre layouterna. Till den första layouten Funny Goggles, så klippte jag ut massvis med cirklar ur flera av de olika mönsterpapprena. Jag fäste fotot på en orange fotomatta (det är nog första gången jag gjort en fotomatta som inte är svart eller vit eller möjligen brun), chalkade kanterna på alltihop och slängde ut det över layouten. Fotot hängde jag upp i ett par av klädnyporna, som jag först målade ljust blå för att matcha färgerna i papprena och så lät jag en bit orange floss snirkla mellan klädnyporna. Några av cirklarna fäste jag på 3D-kuddar för att få lite liv i layouten. En av chipboardpilarna målades i samma ljusblå nyans som klädnyporna och den använde jag till att skriva min journaling på. Titeln är gjord med puffy thickers och datumet med minialphas. Det blev en lite galen layout som passar det tokiga fotot.Layouten sommarkillar blev istället lite romantisk med snirklar och blommor, det passar fotona som verkligen andas sommar. Jag sydde ett gäng cirklar på bakgrundscardstocken med symaskinen, klippte ut en fyrkant och remsor av de olika mönstrade papprena. Dessa chalkades och placerades lite snett över de sydda cirklarna. Fotot fick en svart fotomatta, och fästes över papprena. Jag stack in ett par tags som jag skapade av mönsterpapper, ett par öljetter och lite band bakom fotot. Ett annat foto klipptes till en cirkel, som jag fäste på en rund fotomatta och satte ett litet hänge överst för att få det att likna en liten tavla. I kroken fäste jag ett likadant band som i tagsen för att knyta samman layouten. Fototavlan fäste jag i nedre högra hörnet av det stora fotot, i det vänstra hörnet fäste jag en hel hög med ljuva sommarblomster. Jag tyckte något saknades, så jag letade upp ett gäng med rubonswirls som jag gnuggade på runt blommorna, fototavlan och tagsen. Titeln skapade jag av gula foamthickers och vita chipboardbokstäver. Till sist skrev jag min journaling på layouten.
Till tredje layouten plockade jag fram min symaskin igen. Det fanns inte så mycket mönsterpapper kvar så det gula chalkades och fick bli bakgrund, och så satte jag ett par små rivna chalkade bitar av det blå där jag tänkte placera mitt foto. Sedan sytte jag en ram runt det hela. Fotot placerades på en svart fotomatta, och jag sydde en ram runt det för att knyta ihop layouten. Medan jag sytte stoppade jag in gult band under fotot för att skapa lite liv i layouten. Det var lite krångligt så jag misslyckades med sömmen på ett ställe, det väckte idéen med svirlsen som dolde misstaget med sömmen. Dessutom passade det ju utmärkt till fotot med min son som glatt plaskar vatten då svirlsen påminner om vatten som skvätter. Jag fäste även små blingpärlor runt svirlsen för att få tanken till vattendroppar. Titeln är tygthickers, och så har jag skrivit med minialphas både i titel och journaling för att knyta ihop det hela. Det blev en härlig färgklick med fotot i fokus.Det lilla av mönsterpapprena som blev över skapade jag ett gäng med små miniblomsterkort av:


 
Tack så hemskt mycket för äran att vara gästdesigner hos er. Det var otroligt roligt att få hem ett paket som jag troligen inte hade valt själv och skapa något i min egen stil utav det. Dessutom blev jag otroligt nöjd med mina layouter, alla fyra (om man räknar tävlingslayouten också). Kul att se att det går att skapa tre helt olika layouter, även om man utgår från samma grund.
Hoppas ni också blir nöjda med det slutförda uppdraget. Tack än en gång.
Mvh,
Therese.

Det är vi på Grodans som skall tacka Therese, vilken underbar fin scrapstil du har Therese. Jag njuter av att titta på dina alster som du har skapat med kitet.  Särskilt kul blir det när jag fick läsa att du antagligen aldrig hadde valt dessa papper själv.

Ha en trevlig söndag allihopa.

Lucienne

Kommentarer
Postat av: Pia

Wow vilka härliga LO....underabara färger och härlig scrapstil...

2010-10-17 @ 21:38:49
URL: http://piakron.blogg.se/
Postat av: Carina

Sååå snyyyyggt!!!

2010-10-18 @ 08:05:11
Postat av: Katleen

Jättefint!!

2010-10-18 @ 12:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0